april 8, 2020

Flere og flere mænd har rigtig god gavn af micropigmentering

Hvornår har du sidst set en mand med hentehår? Nej, vel – det er et sjældent syn nu om dage. Min afdøde far havde det, men han tabte så også allerede håret som 21-årig. Det var helt tilbage i starten af 1940’erne – længe før man gjorde brug af micropigmentering i forbindelse med hårtab.

Men det har heldigvis ændret sig, og godt det samme, for hvorfor skal mænd trækkes med hentehår, når der findes andre og mere smarte løsninger på hårtab? Jeg kan fornemme, at I giver mig ret.

Scalp viser vejen med micropigmentering

Derfor har jeg valgt at sætte fokus på micropigmentering i dag, og da jeg kun kan levere de allerbedste referencer, er jeg jo nødt til at trække Scalp på Frederiksberg frem som et klart mønstereksempel. Hos Scalp på Frederiksberg huserer de fremmeste tatovører i Storkøbenhavn, og de har mange års erfaring i micropigmentering.

Derfor kan du trygt lægge hovedbund til en tatovering, som lover mere end hvad de fleste tatovører kan holde. Men ikke hos Scalp på Frederiksberg. De leverer nemlig micropigmentering med finesse og akkuratesse så selv naturen har svært ved følge med. Desuden deltager de ofte i messer, konferencer og workshops, så de er helt opdateret på den seneste viden og udvikling på området.

Som mand, der lægger hovedbund til, ville jeg da i alt fald synes, at det var ganske betryggende at vide, at man får en professionel behandling i forbindelse med micropigmentering. Man skal vide, at man kan stole på, hvad der loves. Scalp på Frederiksberg benytter selvfølgelig også kun de allerbedste og miljøvenlige pigmenter, når de udfører micropigmentering. Behandling i hovedbunden er som bekendt en følsom sag, så både materialer og betjening af instrumenter skal håndteres professionelt.

Micropigmentering mod hårtab – det virker hver gang

Så hvis du ikke er til Donald Trump-løsninger med halve parykker, som sjældent gør noget godt for din hovedbund, og i øvrigt heller ikke fungerer i blæsevejr, så skulle du måske tage at overveje en micropigmentering som løsning på dit hårtab.

Hos Scalp på Frederiksberg har du i al fald alle muligheder for at få den bedste kosmetiske behandling, som kan få dig til at se ud som en rigtig mand – prøv det, det er en win-win situation for alle parter!  


Tags :