november 3, 2020

CPH Plastikkirurgi

Lige midt i hjertet af København finder du CPH Plastikkirurgi, hvor medarbejderne er professionelle og dedikerede. De er særdeles engagerede og medfølende og de garanterer, at man har den samme plastikkirurg under hele forløbet fra forundersøgelse til de afsluttende kontrolbesøg, og man har også direkte kontakt til kirurgen i 48 timer efter operationen. Men ikke nok med, at de giver klienterne stor tryghed igennem hele forløbet, så er de også kendt for at være innovative. Vidste du f. eks, at man kan få foretaget brystforstørrelse med eget fedt. Jeps – det er helt rigtigt. Plastikkirurgen suger fedt fra lår og lænd og genanvender det til at skabe større bryster. Så ikke nok med at man kan få større bryster, så genanvendes fedtet, hvilket er helt i tråd med nutidens ånd.

Hvem kan få foretaget brystforstørrelse med eget fedt?

Først og fremmest skal man være fyldt 18 år. Indgrebet egner sig til bedst til de kvinder, der har fedtdepoter på kroppen, og som kun ønsker en lille brystforstørrelse (da man som regel kun kan forvente at gå én bryststørrelse op). Resultatet er permanent og naturligt, så længe man holder sin vægt og har en sund livsstil. Ofte skal man forvente at få foretaget to behandlinger. Skulle det – helt utænkelige ske – at man ikke selv har tilstrækkelig meget fedt, så er det muligt at få foretaget en hybrid-brystforstørrelse, hvor man kombinere en brystforstørrelse med eget fedt med en brystforstørrelse med implantater.

Professionelle og kompromisløse

Der er mange muligheder, så det er virkelig vigtigt at afstemme sine forventninger til den krop, som man går og drømmer om. CPH Plastikkirurgi er kendt for at have fokus på klienten og sætte sig ind i netop dennes tanker og ideer. MEN… de går ikke på kompromis med deres faglighed, så hvis klienten har ekstreme forventninger, så afslår CPH Plastikkirurgi hellere operationen fremfor at lave noget, som de ikke rigtig kan stå inde for.

Tags :