april 8, 2020

Bliv klogere på verden og spis frokost på Amager

Anmeldelser af bogreceptioner er sjældent det, I møder her på bloggen, men vi har valgt at gøre en undtagelse af to enkle årsager. Den ene er, at emnet er yderst vedkommende, og den anden er, at vi gerne vil øge jeres kendskab til formidable selskabslokaler hos Cafe Nöa’h på Islands Brygge, som er i stand til at levere på meget højt plan.

For nogen tid tiden var vi medarrangører af bogreceptionen ”Det ved vi nu – hvad vi lærte af Corona-krisen 2020”, og i den anledning skulle vi finde lokaler til at afholde bogreceptionen i. Vores valg faldt på Cafe Nöa’h, som, set over en bred kam, var i stand til at opfylde vores specifikke behov og krav. Der skulle nemlig både være rigelig med plads til alle vores indbudte receptionsgæster, og arrangementet skulle også kunne levere et større tragtement, nemlig en efterfølgende frokost på Amager for de hårdtarbejdende receptionsfolk i kulisserne.

Frokost på Amager – en tiltrængt succesoplevelse

Og Cafe Nöa’h havde bestemt forstået opgaven. Efter en yderst vellykket reception – selv på en meget trist baggrund – havde personalet dækket op til frokost på Amager til de to håndfulde, dedikerede folk, som havde lagt et stort arbejde i at få receptionen til at lykkes.

For at betjene så mange som muligt samtidig havde de tilbudt os at levere deres signatur frokost på Amager, nemlig hyggebrættet – hvilken velvalgt titel – til at stille vores sult og tørst med. Og der manglede bestemt ikke noget på det bræt. Masser af lækkerier lige fra seranoskinke over grillet kylling og falafler til marinerede grønsager, hummus og rejesalater – alt sammen pyntet med oliven og mandler, og friskbagt brød som tilbehør. Vesterhavsost og druer blev serveret som rosinerne i pølseenden, og der var dejlig, sval og kælderkold øl til at skylle det hele ned med.

Til hverdag og fest er Cafe Nöa’h bare bedst!

Uanset, hvilket arrangement I skal holde, vil vi klart anbefale jer at kontakte Cafe Nöa’h på Islands Brygge. De er professionelle og meget serviceorienteret, og så har de virkelig megen erfaring i at afholde selskaber og i at servere frokost på Amager. Selv hvis I blot er til en lille frokost på Amager, er Cafe Nöa’h stedet at tage hen, for der får I serveret en velsmagende frokost på Amager, der er værd at køre eller gå efter.


Tags :