august 12, 2021

Ejendomsservice i København: skal du have det?

I dag herinde skal vi tale om ejendomsservice i København. Jeg er så glad for, at I er kommet forbi og vil høre om mine gode råd og tips. Det fungerer sådan, at I kan få en vicevært

I dag herinde skal vi tale om ejendomsservice i København. Jeg er så glad for, at I er kommet forbi og vil høre om mine gode råd og tips. Det fungerer sådan, at I kan få en vicevært eller andre eksperter indenfor det område, som I ønsker service. Læs med på bloggen i dag og lær mere. 

Ejendomsservice i København og på Amager. Er det mon noget for dig?

Jeg vil fortælle om Rengørings Agenterne i dag, fordi de tilbyder noget helt unikt. Det er noget, som de kalder Ejendomsservice i København, og vi har fået det herhjemme. Men hvad er det? Det skal vi tale om i dag. Dette er en service til folk, som bor i boligkompleks eller til folk på kontor. Det er lige meget om de ejer eller lejer er ligemeget, og det er som sagt også lige meget om det er privat eller erhverv. Denne virksomhed har et hold på 52 medarbejdere, som hver især er eksperter indenfor deres område. De kan stå for trappevaskopgaver, det administrative, graffitirens, at pudse vinduer, erhvervsrengøring, ad hoc opgaver samt ejendomsservice, som er det, som jeg fokuserer på her på bloggen i dag. Det er nemlig det, som vi har hyret dem til. De var én gang ude og fjerne graffiti i vores gård, som var blevet ramt, og der fortalte de os om ejendomsservice. Og det blev vi interesseret i.

Stor vifte af opgaver: det var lige noget for os

Vi er vilde med et firma, som er så dygtige indenfor deres felt. Og når det så både er graffitirens, trappevask, ejendomsservice i København, at slå græs, gadefejning og at tømme skraldespande til storskrald om torsdagen osv., så bliver vi glade. Deres priser er rigtig gode og de er så søde og dygtige. Jeg ville ikke anbefale deres ejendomsservice, hvis ikke jeg selv syntes om den. Alle de opgaver, som fylder i hverdagen, kan I få fikset af nogle andre. Det er da luksus. Der skal ikke laves en seddel over, hvem som står for hvad og hvornår. Man skal ikke huske noget… Det er dejligt nemt. Men denne service kender jeres faste hold af viceværter til arbejdet, hver gang de er hos jer. I kan også hyre dem til ekstraopgaver, som jeg har talt lidt om. Jeg håber, at denne blogpost har været en hjælp for jer! Det er ihvertfald noget, som jeg er glad for.

Du kan også læse om andre ejendomsservice her.

Tags :