oktober 24, 2021

Erhvervslejemål på Frederiksberg for alle slags virksomheder

I dag skal vi tale om et erhvervslejemål på Frederiksberg. Det er nogle vildt flotte lokaler og det er for alle slags virksomheder. Så hvis du er på udkig efter nyt kontor, så er det måske noget for dig at rykke ind i disse lokaler hos Diakonissestiftelsen.

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om et erhvervslejemål på Frederiksberg. Det er nogle vildt flotte lokaler og det er for alle slags virksomheder. Så hvis du er på udkig efter nyt kontor, så er det måske noget for dig at rykke ind i disse lokaler hos Diakonissestiftelsen. Læs med i dag herinde på bloggen.

Har du brug for et kontor? Et erhvervslejemål på Frederiksberg er måske noget for dig

Jeg er glad for, at I læser med herinde. I dag her på bloggen skal vi tale om erhvervslejemål på Frederiksberg. Det er noget, som jeg gerne vil tale om med jer fordi det har værdi for jer alle sammen. Det er noget, som I alle kan gøre brug af, hvis I ønsker. Jeg håber, at I er interesseret. Frederiksberg er jo virkelig er en flot del af København. Og i denne bydel ligger Diakonissestiftelsen. I dag skal vi tale om, hvem de og hvordan du får del i deres flotte lokaler på Frederiksberg. Det er noget, som I alle ville elske – det er jeg sikker på. Denne virksomhed er den førende udlejer inden for erhvervslokaler på Frederiksberg, og det siger ikke så lidt. Deres lokaler er historiske og super smukke. Det er virkelig nogle, som man bare har lyst til at være i hver eneste dag. De har stået i mange, mange år. De er dog gennemgået en renovering og står flottere end nogensinde nu, hvor du kan få del i at have erhvervslejemål her. Der bor en del forskellige virksomheder her og nu kan det også blive dig. Skal du det? Læs med nedenfor.

Er det måske noget for dig og din virksomhed?

Jeg er så glad for, at kunne fortælle jer om dette erhvervslejemål i dag herinde på bloggen. Det er noget, som jeg har villet tale om længe. Så hvis du har ledt efter erhvervslejemål i København på det seneste, så er dette på Frederiksberg helt sikker noget for dig og din virksomhed. Denne virksomhed huser omkring 60 erhvervslejemål i mange lokalestørrelser, fra 10 til 1.500 kvm.. Dette sted tilbyder ting som konference og mødelokaler, fælles reception, kantine samt kopi- og printrum. De overholder alle COVID tiltag, så det er ikke noget, som du lige nu skal være nervøs for. Jeg håber, at dette måske kunne være noget for dig og din virksomhed, lige meget hvad I arbejder med hos jer. Og hvilken størrelse I har.

Jeg håber, at du fik noget ud af denne blogpost. Læs mere her og ha’ en dejlig søndag!!

Tags :