november 18, 2022

Statiske beregninger er gode at have styr på

statiske beregninger er gode for alle at kende til

Hej alle sammen! Jeg er glad for, at I er kommet herind forbi i dag. I dag skal det handle om statiske beregninger. Det skal vi netop tale om i dag, så du altid er sikker på, hvad der bliver talt om. Det skal også handle om en vildt sej virksomhed, som bare har styr på det med disse beregninger. 

Statiske beregninger: skal du bygge nyt?

Det her med beregninger i huset er ret vigtige, fordi det hele afgøre om jeres hus holder. Det skal helst ikke brase sammen eller være utæt. Du kan læse meget mere om disse statiske beregninger på bloggen her i dag. Det er et rigtig godt firma, som jeg skal tale om i dag herinde. De har mange års erfaring i denne form for statiske beregninger hvad end det er til nybyggeri eller bygge om. Det er også lige meget om det er privat eller erhverv. Hvad er det for nogle beregninger, som jeg taler om? Lad os lige gennemgå det til at starte med. Statiske beregninger er beregniger, som skal udføres for at afdække en bygnings styrke og stabilitet. Dette SKAL gøres, for at sikre, at bygningen overholder alle krav på byggefronten. Det skal være, at I ønsker at bygge om, og har drømme om at slå en bestemt væg ned. Dette er også alt sammen fint, men hvis man f.eks. fjerner en skillevæg, som faktisk er en bærende væg, så har man et problem. De statiske beregninger skal altså gå ind og beregne, hvorvidt resten af konstruktionen stadig kan holde til at bære sig selv uden denne væg, som I ønsker at fjerne. I mange tilfælde er svaret, at det kan bygningen godt, men i nogle tilfælde vil det være en bærende væg.

Få hjælp til beregningerne

Nå du får de statiske beregninger beregnet for din bolig, så fungerer de samtidig, som vigtig dokumentation i et myndighedsprojekt. De er ikke nemme at forstå, men umulige ikke at have. Dog skal det som sagt også handle om et firma på bloggen i dag, som kan hjælpe dig med disse beregninger. Her sal man så beslutte om man vil lade væggen stå, eller blot tage de nødvendige tiltag, der skal til for at fjerne væggen med succes. Det kan for eksempel være en bærende søjle, som sættes op langs loftet. De leverer beregninger, som er lette at forstå, og der er noget, som du er i tvivl om, så hjælper de gerne med at forklare. De leverer altid en PDF med selve beregningerne, samt en udførlig og enkel vejledning.

Du kan læse mere her på bloggen.

Tags :